COIMBRA

SKU
COIMBRA
97% bombaž, 3% elastan
Cena: 49,50 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na +386 3 490 44 50 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
COIMBRA je na voljo za nakup v korakih po 0.1
Cena je za meter.
Bombažna tkanina s potiskom kreatorja Pucci. Zaradi dodatka elastana je zelo prijetna za nošnjo. Primerna je tako za krila in hlače, kot tudi za suknjiče, jakne, obleke...
Navodila za vzdrževanje:
Več informacij
Teža (g/m2) 1.000000
Sestava Bombaž, Elastan
Način izdelave Tisk
Širina 148cm
Barva Rumena
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:COIMBRA
Vaša ocena

Artikli bodo dostavljeni v roku do 7 delovnih dni od datuma, ko na vaš elektronski naslov prejmete potrdilo o naročilu. V primeru kakršnihkoli nepričakovanih zapletov ali zamude pri vašem naročilu boste o tem prejeli obvestilo preko elektronske pošte, v katerem bo naveden predviden rok dostave naročila.

Naročene artikle pošljemo na naslov, ki ste ga vnesli med postopkom naročila. Dostavo artiklov opravlja GLS Slovenija ali Pošta Slovenije (odvisno od naročila).

Za naročila v skupni vrednosti do 50 € z DDV znaša poštnina na naročilo 3,50 €. Za naročila, ki presegajo skupno vrednost 50 € z DDV je poštnina brezplačna oziroma znaša 0 €.

  • strošek plačila po predračunu – 0 €
  • strošek plačila ob osebnem prevzemu v trgovini – 0 €
  • strošek dostave s GLS Slovenija ali Pošto Slovenija – 3,50 €

Zgoraj navedeno velja le v primeru dostave na območju Republike Slovenije. Če želite dostavo v tujino, se o stroških dostave predhodno pozanimajte na studio@modne-tkanine.si.