SANDY

SKU
SANDY
98% bombaž, 2% elastan
Cena: 26,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na +386 3 490 44 50 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
SANDY je na voljo za nakup v korakih po 0.1
Cena je za meter.
Tanjši bombaž z dodatkom elastana, ki je zaradi dobre vpojnosti in zračnosti zelo prijeten za nošnjo. Primeren je za zelo raznoliko uporabo, največkrat pa ga uporabimo za lahke srajčke.
Navodila za vzdrževanje:
Več informacij
Teža (g/m2) 1.000000
Sestava Bombaž, Elastan
Način izdelave Tisk
Širina 150cm
Barva Siva
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SANDY
Vaša ocena

Artikli bodo dostavljeni v roku do 7 delovnih dni od datuma, ko na vaš elektronski naslov prejmete potrdilo o naročilu. V primeru kakršnihkoli nepričakovanih zapletov ali zamude pri vašem naročilu boste o tem prejeli obvestilo preko elektronske pošte, v katerem bo naveden predviden rok dostave naročila.

Naročene artikle pošljemo na naslov, ki ste ga vnesli med postopkom naročila. Dostavo artiklov opravlja GLS Slovenija ali Pošta Slovenije (odvisno od naročila).

Za naročila v skupni vrednosti do 50 € z DDV znaša poštnina na naročilo 3,50 €. Za naročila, ki presegajo skupno vrednost 50 € z DDV je poštnina brezplačna oziroma znaša 0 €.

  • strošek plačila po predračunu – 0 €
  • strošek plačila ob osebnem prevzemu v trgovini – 0 €
  • strošek dostave s GLS Slovenija ali Pošto Slovenija – 3,50 €

Zgoraj navedeno velja le v primeru dostave na območju Republike Slovenije. Če želite dostavo v tujino, se o stroških dostave predhodno pozanimajte na studio@modne-tkanine.si.